Despre noi

Jurnalul armoniei
Parcurgem acest drum de multă vreme, ne cunoaştem bine, iar acum ne-am adunat întâmplările, experienţa şi aspiraţiile sub acoperişul acestui salon de poveste. Suntem aici pentru a scrie împreună povestea frumuseții tale, iar fiecare surâs de mulțumire din oglindă mai adaugă un rând și mai trasează o linie în jurnalul călătoriei noastre în căutarea armoniei.
echipa Beauty Story
Ne mândrim cu rezultatele muncii noastre, pentru că tot ce facem creăm și lucrăm cu pasiune. Nu considerăm eleganță un țel la care trebuie ajuns, ci pornim de la acest etalon pentru a pune în lumină naturalețea și strălucirea proprie a fiecărei persoane care se așează în fața noastră.

Anii de experiență și nivelul profesional ridicat ne ajută, dar ceea ce noi credem că ne recomandă cel mai bine este spiritul echipei – ai nevoie de oameni frumoși pentru a pune frumusețea în valoare: frumosul la frumos trage!

hairstyle author

Claudiu Mişa

Salon Keeper, Hairstyle Author

De 14 ani ştiu şi mă conving în fiecare zi cum coafura încoronează frumuseţea unei persoane puternice. Privesc în oglindă persoana din scaun, îi analizez trăsăturile feței, culoarea și textura părului, discutăm și alegem împreună look-ul care o complimentează cel mai bine. Noi căutăm acel echilibru între materie și stil, între natură și știință, între oameni și spirit. La intersecția lor găsim frumosul, originalul, autenticul, iar pe parcurs descoperim o mulțime de oameni deosebiți.

hairstyle author

Ștefan Enache

Hairstyle Author

Atunci când faci ceva cu adevărat cu plăcere, ai libertatea să fii tu însuți și să te exprimi în mod creativ prin rezultatul muncii tale. De 13 ani sunt pe această cale pentru ‘a face frumos’ – inventez și mă reinventez, creez ceva nou și descopăr ce nu mi-aș fi închipuit. Toate sunt o reflecție a curiozității și deschiderii noastre către ce ne înconjoară. Oamenii ne inspiră, iar munca noastră le inspiră lor încredere și le conferă ușurința de a se exprima liber la rândul lor.

skin care

Paula Tomorogă

Skin Care

Am indragit cosmetica și dansul dintotdeauna. Îmi place să spun că ceea ce fac deja de 13 ani este precum un ‘dans în jurul patului de cosmetica’: ai ocazia să îl îndrumezi pe celălalt cu o mână ușoară spre pașii potriviți, să îl revitalizezi şi să îi dăruieşti acea scâteie de tinereţe numită răsfăţ. Eu nu am cliente, le am pe ‘fetele mele’, care pun preţ pe sănătate şi îmi cer sfaturi pentru îngrijirea de acasă, care recunosc valoarea dăruirii şi beneficiile care vin odată cu ea.

marius

Marius Mățăoanu

Hair Care

Ia un loc, lasă-ți problemele deoparte și părul liber. Părul spune multe despre personalitate, iar îngrijirea lui este asemenea griji pe care o purtăm pentru sensibilitatea noastră interioară. Îmi place să văd cum, pe mâinile mele, oamenii uită de preocupări, se relaxează şi îşi limpezesc gândurile. Ei se bucură de o clipă de linişte, iar eu mă bucur alături de ei.